Росія хоче змінити текст Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом. Про це заявив міністр економічного розвитку РФ Олексій Улюкаєв.

«Мова йде про конкретні поправки, які ми повинні внести в текст програми, і я не виключаю, що в текст базової угоди», - сказав він, зазначивши, що розраховує вийти з цими пропозиціями до міністерської зустрічі, запланованої в Брюсселі на 12 вересня.

У свою чергу помічник президента Андрій Білоусов не виключає, що експертні консультації можуть призвести до корегування тексту базової Угоди про асоціацію України з ЄС та додатку до неї, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

«Ми в стислі терміни спробуємо ппереглянути ті пункти Угоди про асоціацію України і ЄС, які викликають стурбованість і несуть в собі ризики для Росії, і постараємося по цих пунктах знайти якісь рішення. Аж до можливого внесення змін до тексту угоди або її додатків», - сказав він.

Нагадаємо, 26 серпня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що до 12 вересня планується виробити пропозиції, які дозволять зняти у митної «трійки» існуючі проблеми, пов'язані з підписанням Україною Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом