В Одеській області співробітники правоохоронних органів здійснять перевірку провайдерів на предмет незаконної ретрансляції заборонених телепрограм.

Це було вирішено під час спільної видеоселекторної наради керівництва Міністерства внутрішніх справ України та представників Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

«Основним питанням, яке розглядалося на порядку денному, було рішення Окружного адміністративного суду м. Києва та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення «Про тимчасову заборону поширення на території України таких російських програм: «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир», «ТVCI» (ТВ-Центр), «Россия-1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург 5», «Звезда», «РЕН-ТВ», «Life News», «Russia Today» і «РБК-ТВ», - йдеться в повідомленні.

Так, учасниками наради вирішувалося загальне питання щодо виявлення і припинення протиправної діяльності операторів кабельного телебачення, провайдерів, які здійснюють незаконну ретрансляцію заборонених телепрограм ЗМІ, що поширюють повідомлення, які розпалюють в Україні міжнаціональну ворожнечу і сепаратистські настрої, що посягають на державний суверенітет і територіальну цілісність України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом