На території дитячого садка піротехніки виявили 32 артилерійських снаряди. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Зараз у Слов'янську (Донецька область) піротехнічні підрозділи ДержНС України обстежують територію дитячого навчального закладу № 14 «Білочка» на наявність вибухонебезпечних предметів. Вже виявлено 32 одиниці артилерійських снарядів», - йдеться в повідомленні.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДержНС України спільно з інженерно-саперними підрозділами Міністерства оборони України знешкодили вибухонебезпечні предмети (реактивні боєприпаси) у населеному пункті Новогродівка Тельманівського району Донецької області.

На території Тельманівського району виявлено та знешкоджено 1617 вибухонебезпечних предметів.

Всього з початку виконання робіт (з 6 липня 2014 року) на території Донецької та Луганської областей виявлено та вилучено 15 563 од. боєприпасів, з них: артилерійських снарядів - 1431; мінометних мін - 989; бойових гранат і мін - 1593; реактивних боєприпасів - 305; інших вибухонебезпечних предметів - 11 245.

Перевірено на наявність вибухонебезпечних предметів 776 адміністративних споруд та інших будівель. Всього перевірено ділянок території загальною площею 930,6 га і ділянок акваторії площею 37,5 га.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом