Перехід на стандарти Євросоюзу обійдеться Україні в мільярди євро. Про це заявив президент Росії Володимир Путін у ході зустрічі у форматі ЄС-Україна-«Євразійська трійка» в Мінську.

«Прийняття Києвом в повному обсязі вимог про тарифну лібералізацію, що містяться в угоді, перехід на технічні і санітарно-ветеринарні норми ЄС неминуче негативно позначиться на обсягах і динаміку торговельно-інвестиційного співробітництва в Євразійському регіоні», - заявив Путін, повідомляє телеканал «Росія 24».

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, близько 15:00 за київським часом у Мінську розпочалася зустріч у форматі ЄС-Україна-«Євразійська трійка». На зустрічі присутні Президент України Петро Порошенко, президент Білорусі Олександр Лукашенко, президент Росії Володимир Путін, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв. У зустрічі також беруть участь три комісари ЄС - із зовнішньої політики - Кетрін Ештон, з енергетики - Гюнтер Оттінгер та з питань торгівлі - Карл де Гухт.

На цій зустрічі сторони мають намір досягти домовленостей щодо вирішення військового конфлікту на Донбасі, а також провести переговори у сфері енергетики і торгових відносин в рамках підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

53