Шестеро  жителів Березівського району Одеської області в стані алкогольного сп'яніння напали на співробітника міліції і відібрали у нього автомат АКСУ з 20 патронами.

Про це повідомляє Відділ по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області.

Згідно з повідомленням інцидент стався в ніч на вівторок.

Під час здійснення охорони Березовського районного військкомату на міліціонера напали невідомі, після чого зловмисники відкрили стрілянину з захопленого автомата і пошкодили автомобіль, що належить співробітнику міліції.

У відповідь правоохоронець застосував табельну вогнепальну зброю - пістолет Макарова і здійснив з нього два попереджувальні постріли в повітря. Після цього злочинці зникли з автоматом в невідомому напрямку.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів троє з нападників були затримані. У одного з них за місцем проживання правоохоронці вилучили викрадений автомат.

Зараз затримані перебувають в Березівському райвідділі міліції. Правоохоронці за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і Державного кордону або військовослужбовця).

Правоохоронці шукають інших співучасників злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом