Прибуття Президента Росії Володимира Путіна в столицю Білорусі Мінськ для участі у тристоронній зустрічі очікується сьогодні, 26 серпня, після 13:00. Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства закордонних справ Білорусі.

Згідно з орієнтовним графіком прибуття в національний аеропорт «Мінськ» делегацій, які беруть участь у зустрічі глав держав МС/ЄЕП, України та високих представників ЄС, Президент України Петро Порошенко прибуде до Мінська об 11:15 за київським часом, верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з торгівлі Карел де Гюхт - об 11:30, Президент Республіки Казахстан Нурсултан Назарбаєв - о 12:00, комісар ЄС з енергетики Гюнтер Герман Еттінгер - о 13:15, Президент Російської Федерації Володимир Путін - о 13:20.

«Зазначений час є орієнтовним і може змінюватися», - відзначають в МЗС Білорусі.

Раніше ForUm повідомляв, що в Мінську 26 серпня відбудеться зустріч на вищому рівні у форматі Україна - ЄС - «Євразійська трійка» (Білорусь, Казахстан, Росія) для обговорення питань, пов'язаних з виконанням Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом, енергетичною безпекою та стабілізацією ситуації на Донбасі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66