Жителям Маріуполя рекомендовано з міркувань особистої безпеки утриматися від переміщень у напрямку потенційно небезпечних районів, повідомляє прес-служба міської ради Маріуполя.

У міськраді також інформують, що «у зв'язку зі зверненнями жителів міста з питанням про ситуацію в Маріуполі 25 серпня» в місті зберігається стабільна ситуація.

Також вранці 25 серпня «міським головою Юрієм Хотлубеем проведено робочу нараду з заступниками міського голови, головами районних адміністрацій і селищними головами, керівниками комунальних підприємств, на якій присутнім були поставлені конкретні завдання з життєзабезпечення міста».

Повідомляється, що всі комунальні підприємства міста працюють у штатному режимі, у повній готовності перебувають усі притулки та об'єкти для укриття, оперативно надається вся необхідна допомога військовим, розпочато роздача продовольчих наборів вимушеним переселенцям.

З цілодобовим чергуванням працюють лікувальні установи міста та станція швидкої медичної допомоги, є весь необхідний запас медикаментів.

Раніше керівництво антитерористичної операції заявило про спробу порушення лінії кордону змішаною колоною бронетехніки в районі населених пунктів Щербак-Новоазовськ Донецької області, яка була зупинена українськими прикордонниками, повідомляє «Інтерфакс-Україна». В штабі АТО також заявили, що триває бій в напрямку Новоазовськ-Маріуполь.

Як повідомляв ForUm, в Донецькій обласній державній адміністрації спростували поширювану в соцмережах і деяких ЗМІ інформацію про виїзд органів влади Донецької області з Маріуполя.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

257