У Черкаській області пожежники станом на 10:42 22 серпня ліквідували загоряння вантажного поїзда на залізничній станції «Городище». Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Пожежу локалізовано о 9:50, ліквідовано о 10:42. Під час ліквідації загоряння пожежно-рятувальними підрозділами проводилися пінні атаки і захист розташованих поруч будівель і споруд», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 22 серпня, о 6:35 на залізничній станції «Городище» внаслідок сходу з рейок 20 цистерн стався розлив нафтопродуктів і загоряння 11 цистерн з локомотивом. Всього у складі потягу було 35 цистерн.

Між тим в «Укрзалізниці» ForUm'у розповіли, що в ліквідації наслідків пожежі задіяно п'ять пожежних поїздів зі станцій Фастів, Дарниця, Помічна, Знам'янка, Тараса Шевченка та два відновлювальних потяги зі станцій Фастів і Тараса Шевченка. Кожен пожежний поїзд містить 200 тонн води і від 5 до 7 тонн піноутворювача. Вантаж прямував зі станції Дрогобич Львівської залізниці на станцію Кагамльцка південна залізниця.

У зв'язку з цим інцидентом змінено маршрут прямування низки пасажирських поїздів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом