Для відновлення водопостачання Донецька потрібно ще дві доби. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мера Донецька Олександра Лук'янченка.

На даний момент працівники КП «Компанія «Вода Донбасу» відновлюють на Верхньокальміуській фільтрувальній станції нормальний режим роботи, плавно підвищуючи навантаження на обладнання. Паралельно з цим почалося наповнення наливних водоводів, що постачають воду на водопровідні вузли КП «Донецькміськводоканал».

«Для відновлення водопостачання Донецька необхідно ще дві доби», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 19 серпня були завершені ремонтні роботи з відновлення електропостачання Верхньокальміуської фільтрувальної станції. О 23 годині станція була запущена в мінімальному режимі роботи.

До вечора сьогоднішнього дня, 20, серпня під контролем працівників КП «Донецькміськводоканал» завершиться напресування резервуарів чистої води на водопровідних вузлах. Після цього розпочнеться наповнення водоводів розвідної мережі і вирівнювання гідравлічного режиму міста. Якщо процес пройде успішно, вода почне надходити в будинки донеччан вже до вечора 21 серпня. Вода в повному обсязі буде подаватися всім споживачам з 19 до 22 години, в інший час - з перебоями.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

147