З 19 серпня ц.р. орієнтовно до 8 січня 2015 року у зв'язку з початком робіт з реконструкції та будівництва шляхопроводу над залізничними коліями на перегоні Ромодан-Кременчук рух для транспортних засобів буде закрито.

Про це повідомляє прес-служба департаменту Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ України.

«На території Полтавської області буде закрито для руху транспорту ділянку автомобільної дороги державного значення М03 Київ-Харків-Довжанський (км 228 +000 - км 228 +500)», - йдеться в повідомленні.

ДАІ просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і радить заздалегідь планувати маршрути з урахуванням зазначених обмежень та використовувати схему об'їзду.

Разом з тим, згідно з повідомленням, рух транспорту з боку Харкова і Києва буде здійснюватися по об'їзному маршруту з двостороннім рухом довжиною 1,3 км автомобільними шляхами О1722314 Ковтуни-М03 і Т-17-37 М03-Бочки - Новий Байрак - Петрівка через село Ковтуни. На маршруті об'їзду розташований регульований залізничний переїзд.

Маршрут об'їзду обладнаний необхідними технічними засобами організації дорожнього руху, в тому числі вказівниками напрямків руху та інформаційними панно згідно з погодженою ДАІ схемою організації дорожнього руху.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом