Українське державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» відновило роботу у Дзержинську (Донецька область), Сєвєродонецьку, Рубіжному та Лисичанську (Луганська область). Про це повідомляє прес-служба організації.

«З 18 серпня «Укрпошта» відновлює приймання для пересилання поштових відправлень у деяких звільнених містах у Донецькій і Луганській областях. У Донецькій області відновлюється направлення поштових відправлень та періодичних друкованих видань до міста Дзержинськ, в Луганській - до міст Сєвєродонецьк, Рубіжне, Лисичанськ», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі підприємства зазначили, що пошта до Дзержинська, як до більшості населених пунктів Донецької області, сортується і прямує через відновлену поштову інфраструктуру в Слов'янську. Пошта до Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська буде направлятися через Сєвєродонецьк.

Водночас у зв'язку з активною фазою антитерористичної операції «Укрпошта» змушена тимчасово призупинити приймання для пересилання поштових відправлень до Артемівського району і до м Жданівка Донецької області.

Нагадаємо, станом на 24 липня у зв'язку з активним розгортанням бойових дій в зоні проведення АТО, неможливістю дістатися до місця призначення пошти і турботою про здоров'я і життя працівників «Укрпошти» був тимчасово припинений прийом поштових відправлень в деяких населених пунктах Донецької і Луганської областей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом