Росія домовилася з Білоруссю про додаткові постачання продовольства для покриття дефіциту від запровадження продовольчого ембарго, обсяг постачань буде визначений протягом декількох днів. Про це заявив віце-прем'єр РФ Аркадій Дворкович.

«Такі можливості у наших білоруських колег є - і щодо м'яса, і щодо молока, і щодо сирів, і щодо картоплі. Ми домовилися протягом декількох днів звірити баланси і домовитися про максимальні та мінімальні обсяги постачань», - сказав Дворкович.

Після цього будуть визначені контрактні умови цих постачань, додав він.

Білорусія гарантувала Росії недопущення реекспорту забороненого продовольства, зазначив Дворкович, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

За словами віце-прем'єра, дисбаланс постачань продовольства в Калінінградській області багато в чому буде закритий білоруськими товарами.

«Я думаю, що дисбаланс на калінінградському ринку багато в чому буде закритий білоруськими товарами. Ми розраховуємо на наших друзів», - сказав він.

Як раніше повідомляв ForUm, уряд РФ затвердив перелік зарубіжної сільгосппродукції, на ввезення якої запроваджуються російські санкції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30