Вчора, 12 серпня, у Дрогобицькому районі Львівської області перекинувся автомобіль, внаслідок чого водій загинув і п'ятеро неповнолітніх отримали травми різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

ДТП сталася на 98 км + 250 м територіальної автодороги державного значення «Нижанковичі-Стрий».

За попередньою інформацією, водій автомобіля Citroen Jampy не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав з дороги в кювет і перекинувся. За кермом цього легковика був 42-річний мешканець Стрия.

Внаслідок ДТП водій автомобіля Citroen Jampy від отриманих травм помер на місці пригоди. Крім цього, постраждали п'ятеро пасажирів 13-річна дівчина та четверо хлопців. Усі вони мешканці міста Стрия. В одного із них, 16-річного юнака, медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і госпіталізували. Ще троє неповнолітніх - юнаки 16 і 17 років, та 5-річний хлопчик внаслідок ДТП отримали забиття. Постраждалих після надання медичної допомоги відпустили додому. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП. Триває розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

13