Ситуація на українсько-російській ділянці кордону в межах Луганської та Донецької областей залишається складною.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Так, з 20.35 до 21.45 11 серпня з території Росії на напрямку «Волошине (РФ) - Красна Талівка (Україна)» здійснено артилерійський обстріл району зосередження прикордонного підрозділу, всього було зроблено 40 артилерійських пострілів.

Разом із тим з 20.50 до 23.30 11 серпня була здійснена спроба знищити прикордонний блокпост поблизу населеного пункту Камишине, обстрілявши його артилерією. Обстріл здійснювався на напрямку «Маноцький (РФ) - Камишине (Україна)» з території РФ.

Також з 2.50 до 3.30 12 серпня масованого мінометного обстрілу зазнав пункт пропуску «Успенка» (Донецька область) та прилегла до нього територія.

Згідно з повідомленням, усього члени незаконних збройних формувань і найманці зробили близько 150 пострілів. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю пункту пропуску та лінії зв'язку, постраждалих немає.

О 14.00 11 серпня НЗФ, використовуючи стрілецьку зброю, намагалися знищити автомобіль «УАЗ», який під час несення служби на ділянці відділу «Біловодськ» Луганського загону повертався до місця розташування підрозділу. Військовослужбовці відкрили вогонь, постраждалих немає.

Як повідомляв ForUm, раніше в прикордонному відомстві заявляли про обстріл відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» (Луганська область) з території Російської Федерації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом