Кабінет Міністрів України призначив першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Сергія Перелому.

Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №713-р від 8 серпня.

У 2005 році Перелома обіймав посаду заступника голови правління «Нафтогазу».

Перелома народився у 1972 році в Києві, закінчив київський Інститут міжнародних відносин за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», спеціалізація - «Фінанси і кредит».

Працював у «Промінвестбанку», потім - в Держінвесті України, займався торговельними зобов'язаннями, в тому числі й обслуговуванням зовнішнього боргу України. Згодом очолив департамент страхової компанії «Оранта», потім - її дочірнє підприємство «Оранта-життя».

На початку 2000 року був призначений заступником фінансового директора, а потім і фінансовим директором «Криворіжсталі». З березня 2002 року по січень 2003 року виконував обов'язки голови правління ЗАТ «Укртатнафта».

Протягом періоду його керівництва зросли всі основні виробничо-фінансові показники підприємства, в тому числі переробка нафти - на 46%. Після роботи на «Укртатнафті» повернувся на посаду фінансового директора ВАТ «Криворіжсталь».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55