В Україні розширюватиметься список персон нон ґрата, до якого увійдуть не тільки російські артисти. Таку думку в коментарі кореспондентові Forum'у висловив директор Центру євразійських досліджень Володимир Корнілов.

«Перефразую відомий вислів: поганому танцюристу хороші танцюристи заважають. Можна і далі полювати за відьмами, як це робить влада. Список неугодних буде постійно розширюватися. З часом це переросте в глобальну проблему», - каже Корнілов.

На думку політолога, заборона на в'їзд російських артистів, які підтримали приєднання Криму до Росії, є наступом на свободу слова.

«Полюватимуть не лише за російськими людьми, які думають інакше, а й за представниками Заходу, які критикують дії Києва. Зараз багато західних журналістів висловлюють невдоволення штурмом Донбасу. Всю критику будуть приписувати виключно підступам путінської пропаганди, яка розрослася до Вашингтона та Австралії. І список розширюватиметься. В Україні гроблять свободу слова і зібрань, за яку й стояв Майдан», - зазначає він.

 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99
Теги