У Донецьку 11 серпня в результаті бойових дій без електроенергії залишилися ще 5 тис. жителів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДТЕК.

Зазначено, що сьогодні о 4:30 через бойові дії залишилися знеструмленими дві електричні підстанції, розташовані на території заводу «Точмаш».

«Чере це без електроенергії залишилися жителі мікрорайону “Привокзальний”, жителі Куйбишевського району, жителі Київського і Путилівського районів - всього близько 5 тис. осіб у багатоповерхівках і приватних будинках», - додали в прес-службі.

Крім цього, знеструмлено Донецький аеропорт імені Прокоф'єва, будівлі обласного пенсійного фонду, міської податкової інспекції у Київському районі, а також завод «Точмаш».

Нагадаємо, що в Донецькій області станом на ранок 11 серпня через бойові дії знеструмленими лишаються 75 населених пунктів (в тому числі частково і повністю). У самому Донецьку знеструмлена велика частина мікрорайону «Текстильник» у Кіровському районі. Без електропостачання лишаються більше 10 тис. жителів мікрорайону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом