Мохаммад Захур уже не перший рік є одним із найбільших інвесторів на ринку України. Камалія, його дружина і співачка за сумісництвом, дуже пишається цим фактом і завжди нагадує про те, що Захур вкладав в Україну навіть, коли у неї ніхто не вірив.

Вчора на своїй сторінці у Facebook власник і засновник компанії ISTIL Group розповів про своє бачення ситуації, що склалася в нашій країні, пише «Et-Post».

Нижче - оригінал та переклад тексту:

«Ви впевнені, що Захід дійсно зацікавлений у порятунку України від агресорів, які спонсоруються Росією? Як на мене, то все виглядає інакше: вони вирішують власні питання і не зацікавлені у відновленні України. Фінансові інститути, як, наприклад, ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку - ред.), не виконали попередніх зобов'язань і просять більше гарантій від інвесторів, які впроваджують свій досвід в Україну. Тим самим Захід ясно дає зрозуміти, що не вірить у відродження України».

Нагадаємо, нещодавно Мохаммад Захур зробив першу публікацію в блозі на британському сайті The Huffington Post UK, де розповів, куди Україні рухатися далі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277