Міністерство культури України склало список з 14 російських артистів, діяльність яких на території країни буде обмежена. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу повідомив міністр культури Євген Нищук.

«Щодо персональних санкцій - близько 14 осіб відібрані у список (я не буду називати імена), у яких будуть певні обмеження. Які саме обмеження - це не я вирішую, а вирішують певні органи спільно з Міністерством закордонних справ», - зазначив він.

За словами міністра, надалі ще будуть прийматися рішення щодо того, чи будуть оголошені імена артистів, що мають в Україні деякі обмеження.

Також він зазначив, що рішення про можливість в'їзду чи нев'їзду тих чи тих артистів у зв'язку із санкціями так само буде прийматися не Міністерством культури, а відповідними органами.

Як раніше повідомляв ForUm, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що під українські санкції потраплять російські політики і діячі культури, що підтримали анексію Криму і право на введення російських військ в Україну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

117