Станом на 12.00 8 серпня обстановка в Донецьку залишається напруженою, при цьому інформація про події в районах не надходить, повідомляють у прес-службі Донецької міської ради.

«Системи життєзабезпечення міста працюють у штатному режимі. Фахівці підприємств “Донецькобленерго” та “ПЕМ-Енерговугілля” займаються відновленням пошкоджених мереж енергопостачання», - сказано в повідомленні.

Також підкреслюється, що на сьогоднішній день працюють 73 котельні, які забезпечують гарячою водою мешканців міста. Ще 21 котельня знаходиться на плановому ремонті для підготовки котельного обладнання до опалювального періоду.

При цьому без гарячої води залишаються мешканці в ряді будинків по вулицях Ленкоранська, Туманяна, Шахтарської Слави, проспекту Колгоспному, а також дитячі дошкільні установи № 364 та №221, загальноосвітні школи №41 та №71 та міські лікарні №8, №19.

«Попри складну ситуацію в місті, фахівцями ККП “Донецькміськтепломережа” проводиться планомірна підготовка теплового господарства до наступного опалювального періоду, всі регламентні роботи ведуться згідно з графіком», - резюмують у мерії Донецька.

Як зазначав ForUm, у ніч з 7 на 8 серпня, за повідомленнями жителів, у всіх районах міста були чутні вибухи, залпи з важких знарядь і автоматні черги.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом