У середу, 6 серпня, близько 20.00 в будівлі на вулиці Трьохсвятительській, де розташований реабілітаційний центр «Госпіталь Майдану», стався конфлікт, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«Працівники центру та власник цієї будівлі вирішували, хто має право на використання приміщення». - сказано в повідомленні..

Зокрема, до міліції по спецлінії «102» звернувся керівник реабілітаційного центру та повідомив про те, що 10 невідомих йому осіб силою виганяють його з приміщення. На місце виклику прибули співробітники Шевченківського райуправління міліції для з'ясування обставин.

Правоохоронці опитали заявника та інших учасників конфлікту, серед яких був власник зазначеного нежитлового приміщення, який пред'явив документи на право власності.

«Чоловік пояснив, що невідомі йому особи, представившись штабом медичної служби Майдану, зайняли приміщення ще 21 лютого 2014 року. Після нормалізації ситуації в центральній частині Києві власник неодноразово проводив переговори з представниками госпіталю про звільнення приміщення. Однак домовленостей досягти не вдалося досі», - зазначають правоохоронці.

До того ж чоловік обурений тим, що будівля руйнується, і йому як власнику зарахований борг у великому розмірі за спожиту електроенергію та водопостачання.

«Після спілкування з працівниками міліції конфлікт було вичерпано, всі учасники залишили зазначене приміщення. Заяв, скарг з приводу конфліктної ситуації не надійшло», - повідомляють у київській міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

242