Станом на 17.00 в Донецьку чутні вибухи і не працює мобільний оператор МТС, інформує прес-служба міської ради.

«Жителі повідомляють про вибухи в Кіровському районі, імовірно на хуторі Широкий. Крім того, практично у всіх районах міста чути звуки літака, що низько пролітає», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з тим, що в місті з настанням темряви активізуються бойові дії, комунальний транспорт обмежив час свого руху. Тільки тролейбуси за маршрутом №2 «ДМЗ - залізничний вокзал» курсують згідно з подовженим графіком:

- відправлення від ДМЗ о 20.10; 21.18; 22.25; 23.38;

- відправлення від залізничного вокзалу о 20.44; 21.53; 23.02; 00.13.

У Петровському районі триває обмеження руху громадського транспорту в напрямку диспетчерської станції «Трудовська» до міської лікарні №14.

У міськраді також зазначили, що протягом дня аварійні бригади комунальних підприємств відновлювали електропостачання на пошкоджених об'єктах. Так, відновлено живлення на першому майданчику Адмінселища, частково відновлено електропостачання мікрорайону Текстильник. У зв'язку з великим навантаженням на лінії електропередач у деяких мікрорайонах Петровського та Кіровського районів трапляються тимчасові відключення світла.

У Донецьку не працює мобільний оператор МТС. Як повідомляють у компанії, це пов'язано з тим, що пошкоджено передавальне обладнання і немає можливості розпочати його ремонт через бойові дії в Донецькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

68