До Києва прибули 12 американських військовослужбовців для допомоги в розслідуванні катастрофи літака «Малайзійських авіаліній» у Донецькій області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пентагону.

«На запит Державного департаменту США команда з 12 військовослужбовців надаватиме допомогу і даватиме рекомендації американському посольству та його співробітникам з приводу можливої підтримки США Малайзії, Нідерландам, Австралії та іншим країнам, які проводять розслідування на місці падіння літака «Малайзійських авіаліній», - цитується прес-секретар Пентагону контр-адмірал Джон Кірбі, повідомляють «Українські новини».

За словами Кірбі, поради американських військових стосуватимуться логістики і зйомки, за це американці постійно перебуватимуть  Києві.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня на території України розбився «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту перебувало 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27