У Донецьку внаслідок бойових дій загинуло троє людей, повідомляє прес-служба міської ради.

Так, одна людина загинула на вулиці Льотній 5, одна - по вулиці Зелений гай 59, ще одна в Кіровському районі біля зупинкового пункту навпроти ринку «Сокіл».

Епіцентром бойових дій виявилися Петровський і Кіровський райони міста. Внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено багато житлових будинків та інфраструктуру районів.

Зокрема, снаряд пробив дах п'ятиповерхового будинку на вулиці Текстильників 8, а також залізобетонне перекриття і не розірвався. Мешканці будинку в терміновому порядку були евакуйовані, сьогодні вранці сапери почали знешкодження снаряду. У сусідніх будинках пошкоджено скло. У будинку 9а на тій же вулиці знищена покрівля адміністративного будинку, виникла пожежа, постраждалих немає;

На вулиці Максимільянівській, Чорногорській пошкоджено приватні будинки, також повністю знищено житловий будинок на вулиці Льотчиків, 39.

На ринку «Меркурій» по вулиці Петровського, 111б постраждали торговельні точки.

Внаслідок влучення трьох снарядів виникла пожежа на полігоні ТПВ Петровської саночистки. Пожежні наряди не могли потрапити до місця виникнення пожежі внаслідок обстрілів, внаслідок чого полум'я поширилося на 1000 м2. О 6.30 6 серпня чергові наряди ДСНС України в Донецькій області почали ліквідацію займання.

Як повідомляв ForUm, у ніч на 6 серпня по Донецьку було завдано авіаудару.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

489