Станом на 17.00 5 серпня у Донецьку в Петровському районі йдуть активні бойові дії, повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«Мешканці повідомляють про потужні вибухи, активні перестрілки і пошкодження інфраструктури району. У всіх інших районах міста також неспокійно - періодично чути автоматні черги і стрільбу з великокаліберної зброї», - сказано в повідомленні.

Крім того, близько 14.00 внаслідок артобстрілу Петровського району знеструмлено понад 100 трансформаторних підстанцій, у зв'язку з цим велика частина району залишилася без світла.

У мерії Донецька підкреслюють, що оцінити масштаби руйнувань поки неможливо, в Петровський район виїхали бригади швидкої допомоги і наряди ДСНС України в Донецькій області.

«За непідтвердженою інформацією є постраждалі серед мирного населення, дані перевіряються. Озброєними представниками ДНР обмежено рух громадського та особистого автотранспорту вулицею Петровського до шахти № 21», - сказано в повідомленні.

У міськраді просять мешканців районів, де йдуть бойові дії, не виходити без нагальної потреби на вулиці, у міру можливості, сховатися у безпечних місцях.

Як повідомляв ForUm, 5 серпня станом на 13.00 в Донецьку зберігалася стабільно напружена обстановка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

94