Оператор стільникового зв'язку МТС-Україна вимкнув свою мережу в Сімферополі і протягом 48 годин припинить роботу в інших регіонах Криму. Про це заявив віце-прем'єр - міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку невизнаної Республіки Крим Дмитро Полонський.

«Вимкнення йде поетапно, поки тільки Сімферополь. Протягом двох діб, виходячи з технічних можливостей, МТС-Україна вимкне свою мережу», - сказав він.

Полонський сказав, що точної інформації щодо дій інших операторів поки немає. «Інформація була різна, від внутрішніх джерел у самих компаніях, і зі зрозумілих причин вона може не співпадати з офіційною», - зазначив він, повідомляє «Кримінформ».

Віце-прем'єр нагадав, що ще в суботу він попередив кримчан про вимкнення і закликав придбати картку будь-якого російського оператора стільникового зв'язку. «Після цього я чув багато звинувачень на свою адресу, але не треба у всьому бачити підступ або злий умисел - саме завдяки цьому попередженню багато хто зміг спокійно придбати нові картки. Кримчани, які не поставили під сумнів заяву, тільки за вихідні купили близько 100 тисяч російських карток», - повідомив Полонський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українські мобільні оператори припинять роботу на території Криму 5 серпня.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

60