У неділю, 3 серпня, під час бойових дій між силами АТО та прихильниками так званої ДНР в м. Торезі Донецької області на територію виправної колонії (№28) влучило дванадцять бойових снарядів.

Як повідомили Forum'у в прес-службі Державної пенітенціарної служби України, внаслідок цього було частково пошкоджено будівлі установи та обладнання.

«При цьому молодший інспектор відділу охорони 22-річна прапорщик внутрішньої служби Молчанова Т.В. отримала осколкове поранення руки, а засуджений Г. отримав травми голови. Поранених для надання невідкладної медичної допомоги було доставлено в лікувальний заклад», - йдеться в повідомленні.

Також у районі розташування Мічурінської виправної колонії №57 управління з боку незаконних збройних формувань на територію установи влучили дев'ять мінометних снарядів (7 із них розірвалися).

На місце події були викликані співробітники ДСНСС, які локалізували ці снаряди. Постраждалих серед співробітників і спецконтингенту немає.

«Нині оперативна обстановка в установах задовільна і керована», - підкреслили у відомстві.

Нагадаємо, 22 липня двоє засуджених загинули, ще троє людей отримали поранення внаслідок влучання снаряда у виправну колонію в Горлівці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157