Співробітники Печерського райуправління міліції встановили особу зловмисника, який раніше повідомив про замінування будівлі Адміністрації Президента і столичного готелю. Про це повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю УМВС України в Києві.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за статтею 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Тоді чоловік дзвонив безпосередньо до установи. Були проведені всі першочергові заходи щодо відпрацювання зазначених об'єктів, ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

Надалі в рамках кримінальних проваджень співробітники міліції опитали свідків і провели низку оперативних заходів. Особу аноніма було встановлено. Ним виявився чоловік, який утримується в СІЗО Кіровограда за аналогічний злочин. Зловмисник не так давно вже повідомляв про замінування об'єктів на території столиці.

Матеріали кримінального провадження спрямовані до прокуратури Печерського району для визначення територіальної підслідності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

125