Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 25 липня по 1 серпня.

«Зараз ми знову змушені зброєю захищати незалежність від зовнішніх зазіхань, ламати імперські плани іншої країни», - Президент Петро Порошенко про те, що українці зі зброєю в руках знову, як і 100 років тому, змушені захищати свою незалежність від зовнішніх зазіхань.

«Я, як прем'єр-міністр, дізнався про розпад коаліції по телевізору», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що розпад коаліції у ВР був для нього несподіванкою.

«Емоції не повинні брати гору над розумом. Внутрішніми чварами обов'язково скористається ворог. Діяти інакше - значить, відкрити другий фронт проти України», - Президент України Петро Порошенко про необхідність ухвалення Верховною Радою урядових законопроектів.

«Зараз я сиджу на телефонах і фактично обдзвонюю кожного депутата, який може дати голос», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, як скликав нардепів на позачергову сесію ВР.

«Те, що сталося з відставкою Арсенія Петровича, - це можливість дати старт своєї виборчої кампанії. Він вирішив зробити це через демарш, протистояння з ВР», - народний депутат від фракції «УДАР» Павло Розенко про намагання Арсенія Яценюка піти з посади прем'єра.

«Він має довести справу до кінця», - народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що її фракція не голосуватиме за відставку Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра України.

«Кожен, хто наживається на сім'ї військовослужбовця, хто наживається на вартості бронежилета, каски або пального, або спорядження, - це ворог України і злочинець», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про неприпустимість мародерства в армії.

«Переконаний, що компанії Ріната Ахметова ... і Коломойський будуть із задоволенням платити підвищений податок», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про підвищення рентних платежів на видобуток природних копалин.

«Важливо зламати суспільство. Міф - що начебто не бере громадськість участі в боротьбі з корупцією. Бере!», - глава СБУ Валентин Наливайченко про те, що без активної участі громадськості в державі неможливо здолати корупцію.

«Народні депутати України та члени Кабінету Міністрів - усі сидітимуть на голому окладі», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про необхідність позбавити народних депутатів та членів уряду всіх надбавок до окладів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом