У Києві затримано арбітражного керуючого за підозрою у вимаганні й отриманні неправомірної вигоди в сумі 7000 гривень, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

Зокрема, співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України в місті Києві отримали інформацію, що 60-річний розпорядник майна товариства з обмеженою відповідальністю вимагає від місцевого бізнесмена 7000 грн з метою незаконного збагачення.

Правоохоронцями встановлено, що підозрюваний, діючи умисно, з корисливих мотивів, вимагав й отримав гроші від приватного підприємця за надання можливості укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,1 га на території Києво-Святошинського району.

У міліції повідомляють, що чоловік був затриманий на місці злочину в момент передачі грошових коштів.

«Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара).

Вимагачеві оголошено про підозру у скоєнні правопорушення, нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - резюмують у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

162
Теги