У рамках рейтингового проекту «Капітал 500» щоденна ділова газета «Капітал» і провідний інформаційно-аналітичний центр України у сфері зовнішньої торгівлі «Держзовнішінформ» підготували другий за рахунком інформаційно-аналітичний продукт про український бізнес. Про це Forum'у повідомили в прес-службі газети.

«Цей випуск - це унікальні для ринку відомості про 250 найбільших компаній-експортерів і 250 компаній-імпортерів, підготовлені на підставі офіційних даних Міністерства доходів і зборів за результатами 2013 року. Крім загального рейтингу, компанії будуть ранжовані за галузями», - йдеться в повідомленні.

За словами генерального директора «Ділової преси країни» Іллі Чудновського, цей проект - певний тест на впізнаваність наших товарів.

«Проект Експортери/Імпортери є певною мірою пропагандистським, оскільки покликаний привернути увагу і підкреслити насамперед роль тих компаній, які не тільки є лідерами у своїх сегментах, але й самостійно формують імідж і бренд України за допомогою своїх продуктів та технологій. Тому в рамках проекту редакція підготувала субрейтинг - «найвідоміші українські експортні бренди», який був сформований міжнародними компаніями, що займаються як створенням, так і виведенням відомих брендів у світі», - сказав Чудновський.

Як зазначає видання, до списку потрапили не сировинні корпорації, а компанії, які виробляють товари з високою доданою вартістю чи високотехнологічні продукти.

У пресі випуск з'явиться вже у липні 2014 року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

83
Теги