У понеділок, 28 липня, близько 10 ранку центр Горлівки знову потрапив під артилерійський обстріл, повідомляє офіційний сайт Горлівської і Слов'янської єпархії.

«Один снаряд розірвався на території Горлівського єпархіального управління. Ніхто зі співробітників не постраждав: обстріл стався під час богослужіння, коли всі були в соборі. Дивом вижив сторож, який був поряд у господарському приміщенні.

На сусідніх вулицях є жертви. Неподалік від єпархіального управління загинув чоловік - йому відірвало ноги», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що в єпархіальному управлінні пошкоджено зовнішні сходи і фасад двоповерхового корпусу, в низці приміщень вибито шибки, зім'ято огорожу газону. Також пошкоджена газова труба, що проходить територією. Пошкоджені снарядами та осколками і сусідні п'ятиповерхові будинки, один із них загорівся.

«Церква молиться про якнайшвидше одужання поранених та упокій душ убитих - і про те, щоб якнайшвидше закінчилася братовбивча війна і настав непорушний мир», - підкреслюють в єпархії.

Як повідомляв ForUm, у Горлівці внаслідок бойових дій 27 липня загинуло 13 людей, серед яких двоє дітей віком один рік і п'ять років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

116