До парламенту вноситься законопроект про введення спеціальних рахунків з податку на додану вартість. Про це, як повідомляє урядовий портал, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив на брифінгу.

«Оціночно, протягом року крадеться з Державного бюджету ПДВ близько 12 мільярдів гривень. Це найбільш скромні підрахунки», - зазначив він.

За його словами, запропонована Кабміном модель дасть можливість усім чесним платникам податків «як платити ПДВ, так і отримувати відшкодування податку на додану вартість».

Яценюк також повідомив, що уряд пропонує зменшити ставку оподаткування єдиним соціальним внеском і при цьому розширити базу оподаткування: «Для того щоб детінізувати заробітні плати, збільшити доходи, знищити тіньовий обіг капіталів і коштів», - підкреслив він.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів повторно вносить до Верховної Ради проекти законів про зміни до держбюджету на 2014 рік, Податкового кодексу України, а також щодо експлуатації та модернізації газотранспортної системи України.

24 прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про те, що подає у відставку через те, що ВР не ухвалила ці законопроекти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75