За той час, що Арсеній Яценюк перебував на посаді прем'єр-міністра, ситуація в Україні тільки погіршилася. Таку думку в коментарі Forum'у висловив директор Української філії Інституту країн СНД Денис Денисов.

«Якщо в цілому говорити про нинішніх українських політиків, то потрібно сказати, що більш здатних до розвалу країни людей я не пам'ятаю. Приймати всі ці рішення в жахливу соціально-економічну та політичну кризу можуть тільки люди, які свідомо працюють на руйнування країни. Щодо самого Яценюка, він заслуговує «два з мінусом», - вважає Денисов.

Політолог розкритикував бездіяльність уряду.

«За той час, що він був прем'єром, ситуація в Україні тільки погіршилася. І з боку Кабміну не робилися абсолютно ніяких дій, щоб нормалізувати становище в економіці та соціальній галузі. Ми чули постійну риторику і звинувачення третіх осіб, але не себе і своїх міністрів. Можна звалити провину на все і вся. Арсеній є політиком, але не господарником. Він знає, як говорити з трибуни, а не закривати або відкривати засувку на газовій трубі. Результати його роботи відгукнуться Україні. Зараз усі провідні світові та українські економісти прогнозують тільки негативні тенденції в країні», - нагадав він.


Тетяна Григор'єва

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

212