Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 18 по 25 липня.

«Те, що відбулося сьогодні в парламенті, матиме дуже складні наслідки, якщо не драматичні для країни. Дай Бог, щоб я помилявся», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про розпад коаліції у ВР.

«Вихід двох фракцій зі складу коаліції свідчить про те, що частина народних депутатів не вчепилася мертвою хваткою за свої крісла, а відчуває настрої виборців і ними керується», - Президент України Петро Порошенко про вихід фракцій «УДАР» і «Свобода» з коаліції.

«Ми щодня практично зустрічаємося. Та сторона, вони, як папуги: ми Донецька та Луганська «народні республіки» і більше нічого не визнаємо», - другий президент України Леонід Кучма про переговори з членами НЗФ.

«Те, що сьогодні розпалася коаліція, не були проголосовані закони і нічим платити солдату, міліціонерові, лікареві, вчителю, немає за що купити зброю, немає чим заправити БТР, те, що сьогодні не прийнято рішення про заповнення газосховищ, щоб дати можливість перезимувати, щоб нарешті звільнитися від російської газової залежності, це неприпустимо», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про небажання ВР ухвалити зміни до держбюджету.

«Мене вже ця істерія з воєнним станом дістала... У мене є запитання: чого не вистачає нашим генералам, щоб провести професійну АТО і вирішити всі питання?», - нардеп від фракції «Батьківщина» Микола Томенко про пропозиції запровадити воєнний стан на Донбасі.

«Потрібно тримати Україну на плаву. І ніяких торгів ні з чийого боку, це відповідальність всієї країни», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про необхідність ухвалення ВР урядового законопроекту, що передбачає внесення змін до держбюджету.

«У мене особисто склалося враження, що уряд свідомо йшов на провокування конфлікту вчора, щоб з пафосом та істерикою піти у відставку», - нардеп від фракції «УДАР» Павло Розенко про заяву Арсенія Яценюка піти у відставку з поста прем'єр-міністра України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом