Верховна Рада України має намір розглянути секвестр бюджету та внесення змін до Податкового кодексу в ході сьогоднішнього вечірнього засідання.

Про це в ході пленарного засідання заявив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, передає кореспондент Forum'у.

Він зазначив, що відбулася емоційна дискусія парламентаріїв з представниками Кабінету Міністрів. У результаті депутатські фракції напрацювали низку доповнень і змін як до закону про держбюджет України на поточний рік, так і до Податкового кодексу України.

«У першу чергу йдеться про питання, які захищають наших громадян, у тому числі і тих, хто працює в бюджетній сфері», - підкреслив Турчинов.

Він зазначив, що було досягнуто домовленості з урядом про внесення всіх обумовлених виправлень на засіданні керівників депутатських груп і фракцій до 16.00.

«Ці пропозиції, які вноситимуться як зміни до цих законопроектів, я дав доручення роздати всім народним депутатам для того, щоб ми о 16.00 могли розуміти детально, за що ми голосуємо», - сказав Олександр Турчинов.

Варто зазначити, що зміни в бюджет і Податковий кодекс парламентарі планують розглянути в ході ранкового засідання.

Раніше ForUm повідомляв, що Турчинов оголосив перерву в роботі Верховної Ради до 11.00 у зв'язку з необхідністю проведення консультацій з питань внесення змін до держбюджету і Податкового кодексу України.

 

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом