Відтермінування ратифікації Угоди про Асоціацію з ЄС - це змова монополій. Про це в коментарі Forum'у заявив політичний та економічний експерт Володимир Цибулько.

«Відтермінування ратифікації Угоди з ЄС в інтересах великих корпорацій. Вони хочуть по максимуму не допустити постачання європейських товарів на український ринок. Змова монополій - це дуже небезпечна річ. Ми заграємо з репутацією країни. Звичайно, гроші для бюджету - це важливо, але насправді це перепочинок для корпорацій», - пояснює Цибулько.

Політолог зазначив, що репутація країни має бути дорожчою за інтереси монополістів.

«Ця Угода буде ратифікована. Це називається «перед смертю не надихаєшся». Ця пауза дасть можливість комусь спробувати модернізувати підприємства та підготуватися до напливу європейських товарів у більш конкурентній формі. Але це нагадує торги Януковича. Це погано закінчиться», - вважає він.

Нагадаємо, що Адміністрація Президента має намір ще на місяць відкласти спрямування до Верховної Ради пакета документів для ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС. За цей час в АП сподіваються заощадити 280 млн грн.

 

Тетяна Григор'єва, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом