За нинішніх реалій провести ефективну приватизацію неможливо. Таку думку в коментарі висловив народний депутат, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики Владислав Лук'янов.

«Помилкові рішення влади ведуть до зубожіння більшості громадян, у тому числі підприємців. Для того щоб ефективно реалізувати державне майно, потрібно створювати не найгірші умови для його продажу, а повернути на українську землю мир і стабільність, знайти порозуміння між громадянами, владою і корпоративним сектором», - заявив він.

Парламентарій підкреслив, що проводити приватизацію можна після повернення Україні інвестиційної привабливості. «Тільки в таких умовах можна реально ринковими цінами реалізовувати державну власність», - зазначив Лук'янов.

«Продаж державної власності сьогодні може бути оскаржений, до того ж він не принесе державі великих коштів, це аж ніяк не на користь державі, а навпаки - на шкоду. А той, хто вболіває за Україну, проводити сьогодні приватизацію не буде, а той, хто налаштований на руйнування держави, хоче прихопити собі чогось, той - за приватизацію нашвидкуруч», - акцентував політик.
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

34