Станом на 17.00 обстановка в Донецьку залишається вкрай напруженою, бойові дії в квадраті Красноармійське шосе - вулиця Стратонавтів - вул. Артемівська тривають.

Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

Згідно з повідомленням, з боку заводу «Точмаш» (вул. Жмури, 1) піднімається стовп чорного диму.

«За попередньою інформацією, горить цех заводу. Пожежні розрахунки не можуть під'їхати на місце і розпочати ліквідацію пожежі», - йдеться в повідомленні.

У мерії зазначили, що за офіційними даними сьогодні, 21 липня, внаслідок бойових дій загинуло 5 мирних жителів, 12 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Крім того, обмежено рух громадського транспорту в бік залізничного вокзалу.

«Трамваї за маршрутом №1 (6 одиниць) прямують до вул. Економічної, два комунальні автобуси за маршрутом №2 - до Шахтарської площі. Тролейбуси за маршрутом №2 здійснюють рух за такою схемою: ДМЗ - бібліотека ім. Крупської - бульвар Шевченка - Автомагазин», - уточнили в мерії.

Також деякі потяги з сьогоднішнього дня здійснюватимуть додаткові зупинки.

«У зв'язку з нестабільною обстановкою в районі залізничного вокзалу усі пасажирські потяги формування Донецької залізниці, які прямують від станції Маріуполь, з сьогоднішнього дня роблять додаткові зупинки на станціях Мандрикіне і Рутченкове. В разі неможливості дістатися до центрального залізничного вокзалу, пасажири з квитками від станції Донецьк можуть здійснювати посадку за цим станціям», - зазначили в прес-службі.

Згідно з інформацією міськради, у селищі Жовтневий не відновлено електропостачання, оскільки аварійні бригади не можуть розпочати ремонт через неспокійну ситуацію.

В результаті сьогоднішніх бойових дій пошкоджено ще 3 підстанції в Куйбишевському районі. Електропостачання немає у жителів вулиці Словацька.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124