Державна адміністрація залізничного транспорту України «Укрзалізниця» безкоштовно вивезла із зони антитерористичної операції 1046 громадян України в період з 7 по 21 липня.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці»

«У період з 7 по 21 липня залізничним транспортом із зони АТО було вивезено 1046 громадян. Зокрема, зі ст. Сватове - 694 людей, зі станцій Луганськ і Волноваха - 228 осіб і ст. Красноармійськ - 124 пасажири», - сказано в повідомленні.

В «Укрзалізниці» наголошують, що потяги з пасажирами, які виявили бажання залишити небезпечну територію, вирушають до Києва, Харкова, Тернополя, Миколаєва, Херсона, Ужгорода, Львова, Івано-Франківська, Одеси, Запоріжжя, Полтави, Вінниці та інших міст України.

Залізничники наголошують, що перевезення пасажирів на безоплатній основі здійснюються у плацкартних вагонах, на замовлення регіональних координаційних штабів, що діють в містах Сватове, Красноармійськ, Волноваха і Барвінкове.

Як повідомляв ForUm, «Укрзалізниця» організувала безкоштовні перевезення з Луганська в Одесу для 100 осіб з інвалідністю, а також для членів сімей, серед яких - 60 дітей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом