Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду РФ не пропустила в Севастополь 20 тонн меду, відправленого з Херсона. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За даними відомства, з Херсона в Севастополь намагалися провезти 20 тонн меду без зазначення терміну його придатності та документів, що підтверджують якість продукту.

«Опломбовані бочки з медом, які в понеділок прибули на фурі в БАПП «Армянськ» з українського Херсону, не потрапили на торговельні прилавки Севастополя, оскільки могли виявитися не солодкою, а гіркою пігулкою для жителів міста-героя», - заявили у Россільгоспнагляді.

Під час здійснення ветеринарного контролю вантажу інспектор Россільгоспнагляду не знайшов на жодній етикетці вказівки терміну придатності продукту, не виявилося при партії і документів, що підтверджують її безпечність та якість.

Крім того, наголошується в повідомленні, відправники не подбали про дотримання температурного режиму перевезення та подальшого зберігання дієтичного продукту - необхідні умови забули зазначити зовсім.

«Перераховані причини стали підставою для недопущення небезпечного вантажу на територію Російської Федерації: автотранспорт з сумнівним медом було повернуто в Україну», - резюмували в прес-службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38