Авіаперевізник компанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) змінила повітряні маршрути над зоною проведення антитерористичної операції у зв'язку з катастрофою пасажирського літака «Боїнг-777» «Малазійських авіаліній». Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії.

«У зв'язку з тим, що в повітряному просторі України над зоною проведення антитерористичної операції в Донецькій області був збитий пасажирський літак, з метою гарантування безпеки пасажирів, екіпажів та повітряних суден, авіакомпанія МАУ змінила повітряні маршрути над цим регіоном», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що всі літаки МАУ відхиляються від повітряних трас, що пролягають над територією, де ведуться військові дії, й облітають її на відстані понад 200 км від меж зони приведення АТО.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня літак «Боїнг-777» Малазійських авіаліній, що прямував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія) зазнав катастрофи в Донецькій області України. На борту перебувало 298 пасажирів та 15 членів екіпажу.

Станом на ранок 18 липня на місці падіння літака виявлено тіла 121 загиблого.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75