Дані про значні втрати особового складу сил АТО, поширені деякими ЗМІ, не відповідають дійсності. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, спецслужби відстежили масову розсилку завідомо неправдивих повідомлень в мережі Інтернет. Крім того, була відзначена інформаційна атака: невідомі особи, представляючись військовослужбовцями із зони проведення АТО або їхніми матерями, дзвонили і розсилали СМС-повідомлення про те, що українські військові нібито перебувають у критичному стані, і про великі втрати особового складу в районі населених пунктів Довжанський, Ізварине та Червонопартизанський.

Як заявив Лисенко, насправді ці дані не відповідають дійсності.

Крім того, спікер інформаційного центру РНБО звернувся до представників українських ЗМІ з проханням не тиражувати неправдиву інформацію.

Нагадаємо, Корреспондент.net з посиланням на джерело в силових структурах повідомив, що за останні кілька днів 72-га механізована бригада з Білої Церкви втратила вбитими понад 200 людей під Ізвариним.

 

Віталій Виголов, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

747
Теги