У Донецьку аварійна бригада газової служби усунула аварію на пошкодженому газопроводі.

Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Аварійна бригада змогла дістатися до місця пошкодженого осколками газопроводу. Зварювальні роботи виконані на вул. Львівській, 3», - йдеться в повідомленні.

Станом на 13.00 в Донецьку зберігається відносно спокійна обстановка, вулицями міста їздить громадський та особистий транспорт.

Крім того, міськрада спростовує інформацію, поширену низкою ЗМІ, про нібито зберігання вибухівки і зброї на території одного з підприємств Донецька.

«На адресу Донецької міської ради звернулося керівництво Донецького заводу гумотехнічних виробів, розташованого за адресою: вул. Югославська, 28, із спростуванням на оприлюднену в ЗМІ інформацію про зберігання на території підприємства запасів вибухових речовин, зброї та боєприпасів. Як запевнила директор цього підприємства, на території заводу не базуються які-небудь військові формування», - підкреслили в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, раніше аварійні бригади газової служби не могли потрапити до місця пошкодження газопроводу через перешкоджання членами незаконних збройних формувань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33