Руслан Казюлькін відкликав заяву про звільнення з посади начальника КП «Київський метрополітен».

Як повідомляє прес-служба підприємства, 15 липня надійшло розпорядження Київського міського голови від 14.07.2014 № 76 про звільнення Казюлькіна із займаної посади начальника комунального підприємства «Київський метрополітен» 16 липня 2014 за власним бажанням.

«У зв'язку з цим виникає потреба надати роз'яснення щодо ситуації. Під час особистої зустрічі 2 липня з Київським міським головою Віталієм Кличком главі метрополітену було запропоновано написати заяву на звільнення із займаної посади. Обґрунтуванням написання цієї заяви була перевірка готовності до подальшої співпраці Казюлькіна з новим керівництвом міста», - пояснили в прес-службі.

Відповідно до Закону України «Про міський електричний транспорт» та статуту КП «Київський метрополітен», прийом і звільнення керівника із займаної посади узгоджується з центральним органом виконавчої влади, який забезпечує формування і реалізує державну політику у сфері транспорту, в межах їхніх повноважень і здійснюється Київським міським головою за поданням директора Департаменту та погодженням із заступником голови Київської міської державної адміністрації, чого зроблено не було.

«Враховуючи складну ситуацію, що склалася в країні та на підприємстві, а також у зв'язку з трагічними подіями в Московському метрополітені, Казюлькін подав Кличкові заяву про відкликання заяви про звільнення», - повідомляє прес-служба.

Як повідомляв ForUm, мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко підписав розпорядження №76 від 14 липня про звільнення директора комунального підприємства «Київський метрополітен» Руслана Казюлькіна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39