Сапери Державної спеціальної служби транспорту продовжують розмінувати територію біля Слов'янська для подальшого відновлення інфраструктури міста.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Згідно з повідомленням, за кілька днів сапери перевірили десятки кілометрів залізничних ділянок та об'єктів, серед яких: залізничні станції, переїзди та перегони, мости, шляхопроводи, труби, віадуки, а також автомобільні та пішохідні штучні споруди.

«Військові уже виявили і знешкодили понад 20 мінно-небезпечних предметів серед яких: протипіхотні, протитанкові та мінометні міни, некеровані авіаційні ракети, гранати від підствольного гранатомета та електродетонатори, крім того знайдено 4 кілограми вибухової речовини - амоніт», - уточнили у відомстві.

За інформацією міністерства, безліч предметів, які можуть вибухнути в будь-який момент, знаходяться серед масових завалів, зруйнованих будинків, понівечених доріг, мостів та залізничних колій.

Як повідомляв ForUm, раніше за сім діб сапери знешкодили у Слов'янську та Слов'янському районі понад 2,5 тис. вибухонебезпечних предметів і боєприпасів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

556