У міністерстві освіти і науки України продовжили терміни вступу до вищих навчальних закладів на території Донецької та Луганської областей до 1 жовтня 2014 року.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

Зокрема, прийом документів до відповідних вишів триватиме до 15 вересня, а зарахування на навчання відбудеться 25 вересня за державним замовленням і 1 жовтня за кошти фізичних та юридичних осіб.

Крім того, МОН роз'яснили особливості подавання документів у вищі навчальні заклади України для студентів з Криму, Донецької та Луганської областей у зв'язку з неможливістю подавання документів державного зразка про здобутий освітній рівень.

Зокрема, МОН дозволяє вищим навчальним закладам приймати від зазначених випускників документи про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень та додатки до них, видані навчальними закладами, «розташованими на тимчасово окупованій території, за умови подальшої заміни вступником до 1 жовтня 2014 року цих документів на документи державного зразка».

У міністерстві наголошують, що заміна таких документів на документи державного зразка здійснюватиметься в порядку, який буде визначений МОН у 2014 році.

Як повідомляв ForUm, вступна кампанія до вишів України розпочалася 11 липня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом