У зв'язку з бойовими діями низка приміських автобусних маршрутів у Донецькій області тимчасово припинила роботу.

Про це повідомляє департамент базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації.

«У зв'язку з бойовими діями приміські автобусні маршрути № 116 «Ясинувата-Верхньоторецьке», 116-я «Розівка-Ясинувата ч/з Верхньоторецьке», 137-я «Донецьк (ДС вул. Артемівська)-Новоолександрівка (ЗА)», 138 «Донецьк (ДС вул. Артемівська)-Карлівка (ПО)», 115 Пантелеймонівка (ПО)-Донецьк (ДС вул. Артемівська)» наразі не обслуговуються», - цитує повідомлення департаменту прес-служба облдержадміністрації.

Крім того, у зв'язку із проведенням антитерористичної операції з 13 липня припинили роботу маршрути «Красногорівка - Донецьк», 129 «Мар'їнка (АС) - Донецьк (АВ-1)».

Також через руйнування шляхопроводу невідомими особами біля смт Майорська і відсутність електропостачання на автостанції в м. Дзержинськ не працюють автобуси «Дзержинськ - Горлівка» і «Дзержинськ - Донецьк».

Нині, за інформацією облдержадміністрації, розглядається питання відновлення зазначених маршрутів шляхом ремонту шляхопроводів або впровадження альтернативного транспортного сполучення.

Станом на 14 липня року регулярні перевезення в напрямку м. Слов'янська і м. Святогірська частково відновлено.

«На маршруті «Донецьк (ДС вул. Артемівський)-Слов'янськ (АС)», «Донецьк (ДС вул.Артемівський)-Святогірськ (АС)» відновлено зазначене сполучення і здійснюються перевезення пасажирів у м. Слов'янськ та Святогірськ», - уточнили в прес-службі.

У той же час, у зв'язку з пошкодженням шляхопроводу в районі с. Новобахмутівка перевезення здійснюються об'їзною дорогою через с. Новобахмутівка, с.Розівка.

Автобусні маршрути в інших напрямках працюють у звичайному режимі.

Як повідомляв ForUm, з 11 липня 2014 року відновлено рух приміських поїздів на Краматорськ.

Раніше була відновлена, пошкоджена в ході боїв, залізниця від Харкова до Слов'янська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

66