«Укрзалізниця» організувала безкоштовні перевезення з Луганська до Одеси для 100 осіб з інвалідністю, а також для членів сімей, серед яких - 60 дітей.

Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Зокрема, перевезення були здійснені на замовлення Міжвідомчого координаційного штабу, який діє при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

У відомстві зазначають, що поїзд № 92 Луганськ - Одеса, до складу якого входять два вагони з цими пасажирами, 14 липня о 12:37 вирушив з Луганська і прибуде до Одеси 15 липня в 8:09.

Крім того, «Укрзалізниця» збільшила період курсування безпересадкових вагонів для перевезення пасажирів у сполученні Сватове - Київ - Харків.

Зокрема, зі Сватового безпересадкові вагони курсуватимуть по 18 липня, а з Києва - по 19 липня.

Безпересадкові вагони будуть включені до складу поїзда № 525 Сватове - Харків, який вирушає о 14:01 і прибуває о 17:47. Далі вагони курсують у складі поїзда № 111 Харків-Львів, вирушає о 18:44 і прибуває до Києва о 3:48. У Києві безпересадкові вагони будуть включені до складу поїзда № 126 Київ-Луганськ. До Харкова безпересадочні вагони прибуватимуть о 00:03.

В «Укрзалізниці» також підкреслюють, що починаючи з 8 липня зі Сватова і Красноармійська безпересадковими вагонами на замовлення регіональних координаційних штабів були вивезені 342 людини, в тому числі 122 дитини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом