Російська Федерація продовжує стягувати свої війська до українського кордону.

Про це повідомляють у прес-службі Державної прикордонної служби України.

«РФ продовжує стягувати війська до державного кордону України. Протягом доби було помічено переміщення підрозділів і військової техніки (БТР, БМП, танки, автомобілі «КамАЗ» з причіпними гаубицями) навпроти Сумської та Луганської прикордонних загонів. Спроб перетину державного кордону не було», - сказано в повідомленні.

При цьому у відомстві зазначають, що ситуація на кордоні в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

«Епіцентр жорсткого протистояння проходить безпосередньо вздовж лінії державного кордону. Прикордонники продовжують виконання завдань згідно із загальним задумом АТО. Терористи і російські найманці продовжують здійснювати спроби передислокації на територію України автомобільної та бронетанкової техніки й обстрілювати місця дислокації прикордонних підрозділів», - повідомляють у Держприкордонслужбі.

У відомстві також наголошують, що близько 4:30 14 липня незаконні збройні формування здійснили мінометний обстріл позицій прикордонників та ЗС України на ділянці відділу прикордонної служби «Дякове» в Луганській області.

«Постраждалих немає», - зазначають в Держприкордонслужбі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом